DEPUTATION HEADQUARTER, BAJO CINCA

Title: Bajo Cinca regional council headquarter’s restoration

Location: Fraga, Osca. Aragó. Espanya

 

Team: Josep Lluis Pastor SolernouJuan Luis Solano Escudero, Carles Pastor FozXavier Pastor FozJosep Lluis Pastor Foz

 

Status: Proposal

Year: 2009

Description:

La proposta manté els edificis existents i només se’n netegen els volums afegits al llarg dels anys. A partir d’aquí es proposa substituir la coberta per una de metàl.lica incoporant unes claraboies per il.luminar els espais de sotacoberta, afegeix una façana ceràmica ventilada amb aïllament afegit per millorar el comportament tèrmic de l’edifici. El jardí es rebaixa per obrir la planta semi soterrada directament a l’exterior, els espais s’organitzen en dos grans paquets en planta, a la dreta del hall els espais més grans i públics i a l’esquerra tots els despatxos y oficines. L’accés es produeix pels dos costats a nivell de planta baixa, a través d’un hall que amb una secuència de dobles espais relaciona les tres plantes del projecte i estableix una interessant relació visual de tres nivells.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s